Jizza


Tycker att jag är världens tråkigaste idag! En kort morgon promenad och sen bara varit ute i trädgården, Men varit precis slut, knappt orkat gå uppför trappen. Men ska ta henne på en kvälls tur snart iaf så hon fått sprina lite., Tänkte kasta lite boll med henne också så hon får den värsta raslösheten bortsprungen!
Jag blev såhär i lördags med, det bara slog till så var jag jätte trött, lite varm och kände mig uschlig. Vi somnade typ halv 10 eller något sånt. Var jätte tråkigt. Mådde lite bättre igår men trött och så idag såhär. Förstår inte riktigt!!


DEt blev klart igår när jag pratat med ägaren till lägenheten att jag får hyra den *glad*  Det enda som skulle slå hål på bubblan är om föreningen inte skulle godkänna mig men det är bara om jag har någon anm,ärkning på mig och det har jag ju inte. S¨han fick mina upifter igår som han skulle ge föreningen och efter dom kollat upp mig skulle han skriva kontrakt och skicka det till mig fr att skriva under!Ska bli helt underbart! JAg lovar att första kvällen kommer jag ligga i ett lååååångt varmt skönt bad!!


Egentligen

har jag en massa roligt att berätta men jag är sjuk och känner mig hur matt och trött som helst så det fpr bli en annan dag!

Håll till godo..

Nu får stå ut med en massa bilder idag....


I denna lilla stuga bor "vi" i tills huset blir klart....


KLart för grund :)


Del av vägen upp till C..


Del av gärdet från ena sidan, helt underbart!


Lite från en annan sida..


Haha denna bild bjuder jag på!! Liknar ett riktigt lyckligt troll ;)


Tyckte denna var så fin...

Avslutar med några bilder på Jizza i action...




Mysdagar

Stannade även inatt hos C, vi har det så roligt och mysigt ihop. Helt ofattbart. Igår tog vi det lite lugnt, C gick ut och jobba lite med en bil. Jag läste lite och sen tog jag och jizza en promenad på gärdet. Stort härligt gärde (kommer bilder senare) och en boll till jizz (som jag slängde upp i ett träd). Skönt! Sen åkte vi och besikta bilen som han pyssla med, handlade lite kaffebröd och tårta, och åkte förbi hans far på sitt boende. Där är ett boende jag skulle vilja jobba på kan jag säga! Trevligt och träffa C´s far också :). Ser vart C fått sin charm ifrån *ler*.

Åkte hem och åt lite och sen var det bara myyyyyys hela kvällen, helt underbart! Fick dock väldigt ont i höften igår kväll så tog värktabletter och gud så skönt jag sovit inatt! Och C fått sova utan att jag roterat som en galning i sängen!

Idag blir det en promenad, C är ute och leker med sin vovvsing och jobbar lite. Ska försöka fixa fram papper idag som jag inte lyckades med i tisdag och skicka iväg min ansökan så jag får pengar!

Nu fixa ordning mig för att gå promenad!

Fixa

Jajjemen,ringde ju om försörjningsstöd mest hela dagen igår men fick inte tag i någon men idag lyckaesjag faktiskt *yey*. Vi pratade och jag har rätt till det och ska bara skicka in ansökan och en massa andra papper. Även vad det ingår i hyran jag betalar här med mera. Kändes väldigt skönt faktiskt! Hon tyckte både försäkringskassan och hyresbostäder betett sig väldigt konstigt!!

Sen har jag läst lite, gått en liten promenad, klippt jizza´z klor och rensat hennes era öra som är lite aj aj, tror hon kliat sönder örat eller något sånt för det är torkat blod och lite rött.
Även dammsugit och lagat lite mat till pappa och sya. Plockt i och ur diskmaskinen! Så fått lite gjoret idag.. Tihi även tvättat och hängt upp det!!



Nu blir det att läsa lite, ta en skön varm dusch, fixa sig lite och ta en promenad. Iväg och försöka fixa en massa papper och senare blir det att följa med en söt karl hem till urskogen *ler*

Kan säga som så att jag längtar tills hans hus blir färdigt i vår, kommer bli jätte fint men också att ha en toa och en dusch tillgänglig känns som en bra grej ;) Nu har jag ju det bra som kan åka hem och duscha och gå på toa. Att kissa ute kan bli liiiite kallt sen när det blir mins grader och snö typ..  Men men vad göran inte för kärleken ;)
Eller att jag får en lght som vi kan vara i typ... Det är ju lite spartanskt som han bor, lite mysigt men jaa. Det är 20 kvadrat meter, en säng,en dator,ett litet bord, en micro och typ en liiiiiten spis och ugn i ett. Sen då när vi är så är det vi två och två hundar *ler*.. Visserligen är hundarna mer eller mindre ute hela tiden förutom på natten men jaa ska bi skönt med en lght eller huset.


Date

Ikväll blir det en date,vi ska åka och äta. Myyys,vi har hittat ett ställe där vi stället bilen där det är ´ganska mysigt ;).. Jizz följer med så jag tänkte fråga om vi kunde åka till himmelstalundsfältet och gå lite där senare innan C skjutsar hem mig ;)

Fått lite reaktioner ifrån lerum, att det är fult av mig att ha träffat en annan mat. Att ha gått vidare.Är det fult och elakt?
Efter ca 3 dagar efter jag flyttade frågade jag m om hur han kände för mig. Jag tyckte han var så kort i tonen och hörde inte av sig. Då skrev han att hans känslor inte fanns längre, lite kanske men inte lika starka. DEt var då jag kände att jag gick vidare, att jag inte kunde gå och deppa ihop mig pga m.
Att jag träffade C och det blev såhär, var inte alls planerat eller meningen. Men det var kärlek vid första ögonkastet helt enkelt.
Jag har inte berättat för M om C än delvis känns det som han inte har något med det att göra och delvis för att han hör inte av sig och gör han det frågar han inte något om hur jag mår ellr något sånt... Varför ska jag då berätta massa saker om mitliv när han inte är intresserad??!!
Vad är rätt och fel i en sån här situation??!!

Nu ska jag börja fixa ordning mig lite inför daten!

Attan!

Jag lovar att jag kommer förstöra det fina. Skulle vara så typiskt mig!

Kärlek.....






Christers vovve Sotis eller sotarn som han säger..

Shopping

Hade inte tänkt att shoppa något på stan eller jo ett skärp för det behövde jag. Men att gå på stan med två tjejkompisar så kan man inte komma ifrån att köpa lite ;)¨
Så det blev detta;


Ett nytt skärp som jag behövde,tyckte det var lite gulligt..


Ett fint halsband, saknar ju mitt halsband som är hos Micke.


Några ansiktsmasker, hihi aldrig köpt förut men någon gång ska väl vara den frsta.


Syns ju inte så bra med mobil kameran men en jätte fin tröja som faktiskt fanns på H&M och jag som jag kunde ha!! Var länge sen...


Och även denna,den är genomskinlig eller vad man säger så måste ha ett linne under men jätte fin iaf!

Ont..

HAr knappt sovit inatt, haft skit ont i min höft!! Stackars C fått stått ut med mitt snurrande och suckande typ.. Även nästan puttat ut honom ur sängen pga mitt snurrande, haha stackarn! VAr läge sen jag hade så här ont och det sitter i nu med :( Vet inte varför faktiskt. Eftersom C bara har en 90 säng så blir det svårt att ligga på rätt sätt men måste säga att vi lyckats bra ändå, innan inatt då. Men en hemsk känsla att det bara värker och man inte kan göra något åt det. Då hjälper inte tabletter heller.

Kom hem för en stund sen,väntar på att Madde ska plocka upp mig då jag har ont och vill inte gå ner till stan idag. Madde,Frdia och jag ska göra stan osäker!!! :)

Kommer lite bilder sen också men det blir senare då C skickat dom till mig :)


Nada

Har typ inte fått något gjort idag, plockat ordning lite i rummet men inte så mkt. Bara haft en soft dag helt enkelt. Varit ute på två promenader,ska snart ta den 3:e innan C kommer och hämtar mig. Vi ska åka och äta först, inte en aning om vart och sen åka hem och krypa ihop i sängen och se på film, hoppas jag iaf. VEt inte alls om C planerat något annat.. Bara jag får vara med honom så struntar jag i om jag så få ligga på golvet under en traktor och skruva  *ler*
Igår gick vi båda omkring och mös på gården, C undrade vad jag ville göra. Inget direkt så sa jag, utan njuter bara över att vara här. Jag frågade då vad han ville göra,då fnissade han lite och sa "inget direkt så utan jag njuter av att Ha dig här"... Hihi tur att vi ligger på samma nivå iaf ;)


Trött och mkt..

Är kanon trött idag men känns som det varit en påfrstande vecka men jag kan inte riktigt säga varför. Bara att jag känner mig helt utmattad! Så idag ska jag nog bara ta det lugnt, läsa lite,röja lite på mitt rum och gå promenad innan älsklingen kommer och hämtar mig ikväll. Då ska vi ha en riktig fredag med massa mys. Fredagsmys för mig innebär något helt anna för mig än för kanske 2 veckor sen. Fredagsmys nu innebär att jag ligger i en underbar mans armar, han tittar på mig som om jag vore den vackraste i världen och vi ligger och pratar i timmar. Fredagsmys förut var hetsätning av onyttigt och dricka cola. Kan väl säga som så att jag njuter mera av detta fredagsmyset ;)

Jizza löper nu,hon är nästan exakt på datumet och 6 mån mellan. Skönt att det är regelbundet!! Min lilla stumpa!! Hon är jätte duktig hos C och som sagt det funka med hans hund också. Sotis är ju 10 år och den som bestämmer ;)

Får se om det blir att sova hos C imorgon med och be honom skjutsa in mig till stan på fm så jag kan träffa M och F då. Längtar!!

Nu en dusch tror jag!!

Myser..

Jag är nu hos C och har det bra, myser som attans! Det funka kanon med hans hund och jizz så det känns helt underbart! nu behöver jag inte vara orolig för det!
Måste dock åka hem idag då jag ska vara lite hundvakt imorgon! Skriver mera ikväll eller imorgon!


Vilken dag!:-(

Ja denna dagen har gått i svart,riktigt svårt. Jag förstår inte varför det ska bli helt åt helvete när man lyckas må bra en enda gång. Då ska det liksom smälla och jag sjunker igen. Fattar det inte alls??!! Att återkomma till alla känslor och det hatet jag hade inom mig för en viss människa för många år sen var en chock,otroligt svårt. Jag trodde allt det var borta,att jag hade bearbetat det. Men det fanns där och det kom fram. Och inte så lite heller. Jag bröt ihop fullständigt,har inte gråtit såhär sen aborten. Jag kunde liksom inte sluta,så fort jag lugna ner mig så börja det igen. Till slut somna jag men vakna med enorm huvudvärk och väldigt ont i ögonen. Jag måste väl sätta mig ner och prata. Men vill inte,denna gången gick det för långt helt enkelt! Vill bara bort nu,och det fort!

kärlek...

Haft ont ont ont... Blev lite bättre på fm med lite varmt på magen och så. Men fan vad ont det gjort denna gången *muttrar* ...

Bidde bio med mamsen på em. Vi såg This is it med Michael Jackson. Det var bra!! Helt klart värd att se. Sorgligt bara :(..

Nu blir det lugnt,en promenad och läsning...

Så jäkla ont!

Fy,ibland avskyr jag att vara kvinna (Usch så gammal jag lät). Jag har alltid haft problem med mensvärk! Har så otroligt ont ibland så tanken på att ta bort allt känns lockande. Jag vakna imorse hos C med jordens mensvärk så jag har nog inte varit så rolig. Det värsta är ju att det inte hjälper med tabletter. Vi hade iaf en helt underbar kväll igår och jag måste nog erkänna att jag är kär. Jag har aldrig känt så mkt kärlek och omtanke ifrån någon. Och han gör det med hela sin närhet. Och till sin älskade hund. Han gör allt för henne. Jag somnade med hans armar om mig och vaknade likadant. Han har hållt om mig hela natten trots att jag har rört på mig som en tok. Och att vakna så,jag blev så otroligt lycklig trots min smärta! Sen gjorde vi inte mkt,åt frukost och pratade. La oss en stund till och vi somnade,jag på hans axel. Vi hade tänkt åka in till stan och titta lite men hans hund varit försvunnen i 3 dagar och han fick det efterlängtade samtalet att någon hittat henne! Så vi åkte och hämtade henne. Hon var trött och kall! Så vi bestämde att jag och jizz skulle åka hem så han kunde rå om sin älskade hund ifred och speciellt utan jizza. Så vi åkte hem med hans Sötnos,gav henne medicin,mat och vännen. Värme och massa gos innan C skjutsade hem mig och jizz. Här hemma har det varit lugnt. Mest legat i sängen och tyckt synd om mig själv typ. Dock fått otrolig god mat av pappa! Nu är det dags att sova!

Vändningar....

Vilka vändningar livet kan ta ibland... Jag har oftast känt att det varit dåligt när saker och ting har hänt. Att jag inte kan vara lycklig, att jag inte är värd det. Att det bra som är just då kommer att smälla till och bli katastrof. Jag kan aldrig njuta och ta tillvara på det bra.. Men vet ni vad?? Det är just det jag tänker göra nu! Jag tänker bara njuta och så vart saker och ting leder. Tänker inte oroa mig och krångla till saker och ting. Ta ett steg i taget och låta det leda vart det nu leder.



Dejten med C igår var helt underbar! Först väldigt nervös och så, men snart så kom lugnet och jag kände mig trygg, så otroligt trygg. VAr bara det härliga pirret ;)
Ingen av oss visste riktigt vad vi ville göra då det var för tidigt att åka och äta direkt för han hämtade mig vid 17 och bion skulle börja 20.15. Så vi tog bilen och bara åkte, vi hamnade på Djurmagasinet och tittade lite, sen Åby för att kolla Åby by night *skrattar* .Visade mammas kiosk och mamma jobbade ju så jag ville gå in och ge henne en kram :)  Sen åkte vi och tittade lite på loddbynäset och mamma och plastpappas hus. Vi åkte till stan,parkerade och gick för att äta thai mat. Hur mysigt som helst. Vi åt god mat, drack gott och pratade hur mycket som helst. Och skratta,vad vi skrattar ihop. Härligt! ... Vi pratade faktiskt så mycket att vi missade bion  *oooppps*. När vi tittade på klockan var hon 21.05 typ och då hade bion redan håll på i ungefär 1 tim. Vi gick till hans bil och åkte hem till honom.
Väl där så fick jag en otroligt välbehövd massage, hade ju så ont och C tyckte synd om mig så han tog sig an min stackars rygg. Och han hittade ett ställe ungefär där jag hade ont, det var STEN hårt. Så han lite att jobba med, han hittade även flera st muskel knutor på övre ryggen och axlarna, hmm konstigt om jag har ont liksom! Men det var så skönt och idag är jag lite öm men inte alls lika ont idag *skönt*.

Jag har aldrig träffat någon som C, det är helt otroligt. Han är så mån om mig,att jag ska må bra och ha det så han nästan vänder ut och in på sig själv för att det ska vara. Det brukar vara JAG som gör det så jag är helt förtrollad. Efter massagen så satte han sig och masserade mina fötter och vader, bara för att! Aldrig varit om detta som sagt! Vi båda tycker att det känns otroligt overkligt, att det kan klicka så mkt på en gång och bara kännas SÅ rätt. Så jag föväntar mig att det ska gå åt skogen MEN om det nu gör det så har jag åtminstonde haft otroligt mysigt och bra under tiden ;). Tänker bara njuta av detta och av C.

Jag kom hem halv 3 imorse, stackars C fick ju skjutsa hem mig från Vikbolandet, han var så trött men jag kunde ju inte stanna kvar då Jizz var här hemma. Men idag så kommer han och hämtar mig och jizz vid 7 och så ska vi sova där :) Mys!

Idag har jag varit bortskämd!! Sya tog Jizz imorgon för hon tyckte jag skulle sova eftersom jag kom hem sent ;), men jag vaknade och gick upp ändå. Åt frukost, och bara var lite. Jag coh Sya pratade en hel del, sen la jag mgi faktiskt och läste,slumrade lite. Hade tänkt att ta vovvarna på en promenad men då kom pappa hem och då tog båda två vovvarna för Sya skulle till jobbet och pappa följde henne. Så då bidde det inte så heller. Låg och vilade,tog en dusch och fixade lite. Sen har pappa och jag varit iväg o handlat, ätit lite och nu ska jag väl börja fixa för avfärd lite. Får se vad vi gör imorgon. *ler* ..
På söndag hoppas jag att få träffa min älskade Madde!!


Smällen....

Fallit som en fura. Jag var inte beredd på det här, jag ville inte detta egentligen men det hände och nu är jag där. Ett steg i taget, ett steg i taget!! ... VAd kan jag säga, hade en fantastisk kväll igår, blev bortskämd som aldrig förr! Snacka om att falla pladask, båda två...

Var inte oroliga, ett steg i taget. Min resa för mig själv kommer pågå iaf. Denna gången kommer jag stå på mina egan fötter, vara jag och bara jag!!!

Väntar

Väntar på att bli upphämtad. Är så nervös att jag mår illa. Hur gick det här vill egentligen!

Inte lika..

Har inte lika ont i ryggen men det känns ff. Så jag tar det lite lugnt, hade tänkt att dammsuga och så men får vänta tills det är helt bra! Så tar det lite lugnt och och plockar lite och sådär. Var ute med Bobbo och Jizz i skogen imorse, gick kanon bra!! Vi var ute i 40 min ungefär, jätte skönt och innan frukost så då tar det lite mera ;)

Ska snart ta Jizza på en längre promenad om en stund, och sen blir det att duscha,hitta kläder och göra sig ordning för den mysiga dejten med C. Lite pirr i magen idag ;)

Ha det bra mina kära vänner och alla andra ;)

Inte lika..

Har inte lika ont i ryggen men det känns ff. Så jag tar det lite lugnt, hade tänkt att dammsuga och så men får vänta tills det är helt bra! Så tar det lite lugnt och och plockar lite och sådär. Var ute med Bobbo och Jizz i skogen imorse, gick kanon bra!! Vi var ute i 40 min ungefär, jätte skönt och innan frukost så då tar det lite mera ;)

Ska snart ta Jizza på en längre promenad om en stund, och sen blir det att duscha,hitta kläder och göra sig ordning för den mysiga dejten med C. Lite pirr i magen idag ;)

Ha det bra mina kära vänner och alla andra ;)

Faller

Jag håller på att falla,falla som en fura. Hårt och snabbt. Livrädd men vilken känsla. Ett steg i taget!

Aj!

Min rygg gör ont. Väldigt ont :(. Vaknade imorse och så när jag gick uppför trappen kände jag det. Aj aj, lite mildare av ryggskott. Såhär hade jag när jag fick ryggskott sist för några år sen fast då när ryggskottet höll på att bli bättre. Då kunde jag ju inte gå rakt på flera dagar.. Det här gör ont när jag rör på mig men blir bättre efter en stund men sen när jag varit still ett tag så aj aj aj!! Och så fort jag vrider mig eller något så hugger det till :( ...

Nu blir det faktiskt sängen och lite läsning!

Haha vilken spontan date ;)

Lite hippt som happt bestämde jag och C för att ha en spontan date, vi kunde helt enkelt inte hålla oss till imorgon! Så stackars C efter en hel dags sprängande inför sin husgrund och jobb åkte in till Norrköping för att träffa en nervörs och virrig mig. Han skulle hämta upp mig vid statoil här och så skulle vi göra något. Jaa helt galet att följa med en okänd karl i en bil men ja ibland är jag ju gaen! ;) Jag hur nervös som helst. Vi bara åkte lite för ingen av oss visste vart vi skulle så av någon anledning hamna vi på Coop Forum. Först satt vi i bilen och pratade en massa och skrattade. Han tittade på mig och så frågade han om han fick säga en sak, om han fick vara helt ärlig. Jag blev livrädd och sa självklart. Hans ärliga kommentar "du är ännu vackrare än vad jag trodde, än på korten som jag sett". Jag jätte generad visste inte vart jag skulle ta vägen. Försökte mig på ett tack men jag blev så rörd! Ingen har sagt så till mig förut!
Vi bestämde att vi skulle gå in på Coop och titta. Då helt plötsligt säger C "nu förstdes ju min tanke till på torsdag, hade ju tänkt att köpa rosor till dig så det får du nu då så köpte han rosor och en choklad ask till". ÄVen nu väldigt generad så fick jag fram ett tack! Så pinsamt men så gulligt!!



Vi gick ut till bilen och så pratade vi lite om Vikbolandet och helt plötsligt undrade han om jag vill se lite av Vikbolandet, se lite hur han bor och hans verkstad. Då hade jag lugnat ner mig och insett att denna kille är så otroligt snäll och härligt så jag sa sa. Så vi åkte och vi tjattrade och skrattade som bara den. Har samma humor med mera. Hans hus brann ner i somras så nu bor han i en liten stuga på 20 kvadrat på tomten med inget vatten och ingen toa. Men han håller på nu med grunden till sitt nya hus och det ska förhoppningsvis vara klart i vår. Det kommer bli hur fint som helst med en underbar utsikt!  Han visade sina verstäder lite och hans tänkar sten som hansa. En sten där han ser rakt ner och ut över ett gärde och skog, där ser han månen och solned och uppgång.  Ett underbart ställe, en lugn plats.

Eftersom jag hade lämnat Jizza hemma hos pappa och S så skjutsade han hem mig nästan direkt för hade sagt att jag inte skulle bli så sen.  När vi kom hit bestämde vi att vi fortfarande vill träffas på torsdag och gav varandra en kram :)

När jag kom innanför dörren så blev ju jizz galen, hade ju lämnat henne i ca 3 tim ,vilken elak matte ;) ... Sen kom S rusande och frågade om jag hade varit ute med C. Hon vet vem det är sen hon praktiserade på ett äldre boende på Vikbolandet där C´s pappa bor. Och C har tränat väldigt mkt med sin pappa efter hans stroke och är där mer eller mindre varje dag så Sya kom ihåg honom för han var det enda som gjorde det ;)
Och det var ju det så visade jag henne blommorna och chokladen. Hon tyckte det var så otroligt gulligt och så skällde hon på pappa att hon aldrig fått rosor och choklad *ler* ....  Hihi sen frågade hon ut mig om allt, haha. En helt underbar kväll, skillnaden mot dagen :)

Nu ska jag fixa mig lite, kolla lite här och sen försöka mig ut på en liten promenad med Jizz med mitt ryggont!

Date...

Blir det en date redan ikväll tro??!! Man kan ju hoppas *ler* ... C är bara för go!! ;)

Pratade med min nya läkare.. Vet inte riktigt, kände inte sådär jätte mkt förtroende för henne men det blir nog bra. Hon hade tänkt att friskförklara mig redan efter den 20 nov, att jag skulle börja söka jobb med mera heltid. Jag satte stopp för det kan jag säga.. Så hon kompromissade, får börja med 50% *sucka* ..Jaja bara att ge sig in i leken och försöka så gott man kan!!

Svär en hel ramsa flera gånger om...

Detta är så typiskt, varför skulle jag se fram emot detta och känna glädje. Jag VET ju att det kommer skita sig iaf. Så varför hoppas på saker och ting... Glömde bort mig för en stund.. Fan också..
Fick trots allt inte lght... Eftersom jag inte kan visa hela 6 mån framåt med inkomst... Förstår att dom vill skydda sig själva men ändå. Blev otroligt besviken. När vi pratades vid första gången sa hon bara att jag ska visa en inkomst till nu typ men det räckte inte..  Så nu sitter jag här :(

Jag TRIVS här,det är inte det men när man är van att bo själv blir det lite knas... Men jag mår ändå bra här och jag fått otrolig bra kontakt med både pappa och Sya! Och Jizza trivs här och Bobbo trivs nu med att ha oss här.. Så att bo här är ändå kul, det är ändå bra! Och så kan jag ju spara lite pengar och betala av lite skulder mnu istället.. Komma på fötter snart igen. Det kommer gå men det tar visst tid..

Nu vet jag inte om jag vågar hoppas på torsdag och C. ÄR så rädd att se fram emot något, att se att det kan hända mig något bra... Vi såg ju hur det gick med lght.... Men han är så go, jag blir så glad av honom!

Nu ska vi mumsa chocklad, chips och dricka cola.. Det får man när man är deppig!!

Rörd..

Jag måste berätta en sak, kom på det när K´s son M ville att jag skulle följa med en liten bit till när vi skulle skiljat åt. Blev lika rörd av det som det som hände igår. Men vem kan motstå en sån fråga från en helt underbar liten kille så självklart följde jag med en bit till och så bestämde han och jag att jag skulle komma snart igen och fika ;) Så det så mamma K ;)



Igår var ju farmor,faster, S mamma och syster här på fika. S syster har en dotter som är 6 år, alltså 3 år äldre än K´s son... Men när dom skulle åka hem så kommer S´s syster dotter till mig i full fart och slänger sig i min famn och kramar mig väldigt länge. Jag följer med ut till hallen och där inne får jag flera långa kramar till och även vi bestämde att vi skulle träffas en annan dag och då skulle Jizza få vara med...



Men av dom här två barnen har jag nu blivit rörd till tårar, att få känna en sån kärlek är enorm. Förstår att man kämpar och står ut med mycket som förälder, för den kärleken man får är oslagbar!


 
Vi hade en jätte mysig promenad, märks att jag inte är van vid barn och hund. På helspänd och med överallt!! Men det gick kanon bra och vi hade det jätte trevligt. Jag ochJizz var ute i ca 2 1/2 tim för självklart var vi tiiiiidiga till mötesplatsen....


Detta linne fick jag av S, skitsnyggt!

Gullig!

Jag har varit lite down idag, gick upp och ut med Jizza, åt frukost och sen gick jag ner och la mig. S såg nog det på mig. Jag sov i 2 1/2 tim ungefär och gick upp för en stund sen. La in en tvätt och sen skulle titta om jag fått något om lägenhet på mailen...
På datorn så står det en lapp;

"Hej Sarah!
Det kommer en
ny DAG imorgon.
Kram S"

Jag tyckte det var otroligt gulligt av henne måste jag säga! Att säga att det är ok att jag mår såhär idag för imorgon är ny dag och en bättre dag! Det fick mig att bli lugn och inte känna någon ångest för att jag är såhär idag!

Jag ska om några min gå ut med Jizza och möta K för en trevlig promenad, det var flera år sen vi träffades även om vi haft lite kontakt den senaste tiden. Ska bli supor härligt att träffa henne igen!! Vi har försökt fått till det innan men inte blivit av men nu så! :)

Tydligen börjar hyresbostäder tveka om lght när dom bara får se att jag får pengar i november :(. Men vi får se, jag förklarade att jag ska börja jobba lite igen och att jag kommer få hjälp med försörjningsstöd. Vi får se, jag har mailat dom uppgifter från Csn och så.

Jag längtar till på torsdag. Då har jag en dejt och det är en riktigt dejt denna gången! ;) Även denna kille har jag träffat på MP, alltså mötesplatsen och vi pratat i ca 2 veckor där. Sen har vi msn och sms och igår bestämde vi oss för en dejt. Det blir en klassiker, middag och bio. HAn VÄGRAR att jag ska betala *hihi*
DEt som är bra med C är att han verkligen förstår att även om det skulle klicka mellan oss så vill jag ta det väldigt väldigt sakta och ett steg i taget. Och han respekterar det och det känns tryggt och skönt!

Nu är det dags att gå för att möta K! ;)



Hihi,jag krånglar...

Jaaa jag krånglar men som sagt vill faktiskt kunna uppdatera bloggen med mobilen när jag flyttat och det kunde jag inte med förra. Så nu blir det denna.. Kommer att skriva in dom inläggen jag har där här och så..

Nu gå ner och skriva kontrakt på lght!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0